La Famiglia

Det är sällan som "hela" familjen hamnar pa bild tillsammans men i helgen hade vi besök av min kompis Alessandra som hade den goda iden att fotografera oss. Lite svart att fa alla att titta in i kameran samtidigt, sa här är en bild där ingen tittar in i kameran.



Ytterligare en helg har alltsa förflutit - förflygigt - i la famiglias liv, en helg med fullt upp, förstas... Inte sa att vi har en massa aktiviteter för oss, det räcker sa gott för oss med de aktiviteter vi hittar pa innför husets fyra väggar: krypövningar, gastolsrace, äta själv träning med efterföljande sanering, bad och lek med klossar och lek med bollar och lek med bilar och alla tryckaknappar leksaker och läsa böcker och blasa sapbubblor och sangstund och kramar och pussar, skratt och gnäll och kittla och prutt pa magar och sa ett antal blöjbyten, sova middag, klä pa, klä av, torka snor, torka kladd, torka kräk... Emellanat far mamma en kopp kaffe, nagra riskakor pa staende fot, ett toabesök i raketfart, en dusch och, ifall jag har tur, en titt i tidningen och en stund i soffan :)
Idag satte sig Alex för första gangen fran att ha legat pa magen. Jag hoppas att han inte tänker fortsätta att öva sig pa denna färdighet inatt. Vilda bebin... :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0