Nytt, nytt

Idag var första dagen tillbaka pa jobbet efter ett ars bortavaro. Dagen började vid 2-tiden da jag var uppe och värmde en flaska at Alex (hmmm) och sag att det var alldeles vitt ute. Framat morgonkvisten hade det snöat ytterligare och det lag ett tjockt snötäcke över gatan, parken, bilarna... Ingen snösväng i Bryssel sa det fick bli tunnelbanan till jobbet. Det var riktigt kul att vara tillbaka pa jobbet - att aterkomma litegrand till vuxenlivet. Och att kunna dricka en kaffe i lugn och ro. Att läsa ett dokument fran början till slut. Att sitta pa toa utan stress...Det skrämmande var att inte mycket verkar ha hänt sedan sist. Vad gör alla byrakrater hela dagarna egentligen?!!
Betydligt viktigare saker, och betydligt större framsteg sker förstas pa hemmaplan. Alex har börjat med att klappa händerna och älskar att öva pa denna färdighet. Mindre populärt när han kör nattklappningssessioner tycker mamma... När jag försökte lära honom att klappa Réglisse (katten) istället för att rycka ut pälstussar sa började han glatt klappa händerna - tänk vad de fattar nu! Sams nya favoritsyssla är att lägga huvudet pa sned - maste bli ett väldigt kul perspektiv pa sa sätt.
Ikväll är det fortfarande fullt med snö ute. De som vet säger att det inte har varit sa här mycket snö i Bryssel sedan 80-talet. Betydligt finare an gratt och regn och pojkarna tittar storögt ut genom fönstret pa allt det vita.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0